Monthly Archives: May 2021

Недела за Старт-ап бизниси и мали и средни претпријатија

„Недела за Старт-ап бизниси и мали и средни претпријатија“ – 22-25 јуни 2021 Настанот претставува одлична можност да се обезбедат информации за можностите за финансирање, достапните услуги и условите за започнување и водење бизнис. Затоа доколку сте старт ап бизнис, мало или средно претпријатие или пак планирате да започнете бизнис регистрирајте се на следниот линк […]